Truszkiewicz-Budziło Ewa

Szanowni Państwo! Po kilkuletnim zmaganiu się z trudnościami w chodzeniu zdiagnozowano u mnie (2008 r.) STWARDNIENIE ROZSIANE (SM). SM zabrało mi wszystko co kochałam, co dawało mi satysfakcję, radość i dochody. Chociaż skończyłam polonistykę i dziennikarstwo, nie mam pracy, nie mogę pisać i chodzić na wywiady, publikować. Na skutek postępującej choroby, nie tylko nie mogę poruszać się samodzielnie, lecz także znacznie pogorszył się mój wzrok. Abym mogła wykonywać jakąkolwiek pracę i żyć potrzebuję ciągłej opieki i specjalistycznego sprzętu. Intensywna rehabilitacja i leczenie zachowawcze są w mojej sytuacji najbardziej skuteczną formą pomocy i szansą na zahamowanie postępu choroby.

Dlatego zwracam się do Państwa o pomoc finansową na opłacenie rehabilitacji, zakup lekarstw i niezbędnego sprzętu. Proszę, wspomóżcie moją terapię, żebym chociaż częściowo wróciła do tego, co naprawdę kocham, co jest mi niezbędne do życia!

POMÓŻ MI ZNÓW CIESZYĆ SIĘ ŻYCIEM

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Truszkiewicz-Budziło, 1666 pomożecie Państwo uczynić moje życie lepszym i mieć nadzieję.

Za okazaną pomoc serdecznie dziękuję.

Ewa

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom