Trószyńska Majka

Majka Trószyńska od 2003 roku w wyniku wypadku porusza się tylko na wózku inwalidzkim. Pomimo swojej niepełnosprawności jest osobą aktywną - instruktorem sportu Osób Niepełnosprawnych paraolimpijskiej dyscypliny BOCCIA (uprawnienia zdobyte na AWF Poznań) w Stowarzyszeniu Osób Niepełnosprawnych, Ich Rodzin i Przyjaciół „Prometeus” - www.prometeus.konopiska.pl

Majka, by działać i pomagać innym, potrzebuje WÓZKA AKTYWNEGO i ciągłej rehabilitacji, która jest bardzo kosztowna. Jest to niezbędne, aby mogła prowadzić zajęcia sportowe, szkolić osoby niepełnosprawne w Stowarzyszeniu Osób Niepełnosprawnych, Ich Rodzin i Przyjaciół „Prometeus” i Stowarzyszeniu „Dar Serca”.

Majka szerząc idee paraolimpizmu i sportu osób niepełnosprawnych niesie im pomoc, wsparcie oraz promuje integrację w pełnym tego słowa znaczeniu.

Majka prosi więc o wsparcie, by mogła nieść pomoc osobom niepełnosprawnym takim jak ona, by mogły żyć aktywnie. Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Trószyńska, 696 pomagacie Państwo Majce pomagać innym Osobom Niepełnosprawnym.

Serdecznie dziękujemy!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom