Tobolski Tymon

Tymek to dwuletni, pełen energii, pogodny chłopiec z mózgowym porażeniem dziecięcym. Nie zmarnuje ani grosza! Twoje pieniądze Tymek wykorzysta na rehabilitację, ortezy, odpowiednie obuwie i konieczne zabiegi, żeby jego prawe ręka i noga choć trochę dogoniły lewą stronę w rozwoju. W najbliższym czasie czeka go ostrzyknięcie toksyną botulinową, a w przyszłości operacja ścięgna Achillesa w prawej nodze. Tymek wszystko znosi bardzo dzielnie, chętnie nosi ortezy i ćwiczy z zapałem! Jeśli chcesz mu pomóc, przekaż 1% swojego podatku. Wystarczy naprawdę niewiele – dobrze wypełnione zeznanie PIT, szczegóły znajdziesz na drugiej stronie ulotki. Jeśli zechcesz, możesz wspomóc Tymka!

POMÓŻ TYMKOWI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Tobolski, 4785 pomagają Państwo Tymkowi w walce o sprawność.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom