Targońska Magdalena

Nazywam się Magdalena Targońska, mam 36 lat. Od 2011 r. choruję na stwardnienie rozsiane. Moja choroba wystąpiła w wyjątkowo ciężkiej i agresywnej odmianie, w krótkim czasie całkowicie odbierając mi sprawność i dotychczasowe życie. Obecnie niedowidzę w znacznym stopniu, nie mogę chodzić, a nawet przesadzać się, skoordynować pracy rąk i wymagam stałej i pełnej opieki.

Moja choroba jest nieuleczalna. Można próbować jedynie bardzo kosztownych terapii eksperymentalnych. Niezbędna jest też intensywna rehabilitacja, żeby nauczyć się na nowo samodzielnie wykonywać codzienne czynności i myśleć o powrocie do normalnego życia.

Dzięki rehabilitacji powoli zaczynają reagować mi mięśnie i powraca częściowo czucie. Rehabilitacja oraz leki są bardzo kosztowne i w związku z tym proszę o 1% Państwa podatku.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Targońska, 1766  dajecie mi Państwo możliwość walki o lepszą sprawność fizyczną i myślenie o godnym życiu.

Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękuję za pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom