Szymkowiak Nina

Ninka urodziła się z rzadką, nieuleczalną chorobą – zespołem Edwardsa. Rokowania w tej chorobie są okrutne, mniej niż 10% dzieci ma szanse ukończyć roczek. Jednak Ninka nie poddaje się i walczy o każdą minutę życia. Ciężko pracuje podczas codziennej rehabilitacji, a my widzimy jak powolutku robi postępy i stara się z nami komunikować. Serca pękają nam z dumy, kiedy się do nas uśmiecha. Obecnie Ninka uczy się samodzielnie siadać i pić. Żyjemy z dnia na dzień, nie planujemy, nasze marzenia nie wybiegają w daleką przyszłość, liczy się przede wszystkim wspólnie spędzony czas. Wierzymy, że Ninkę czeka jeśli nie długie, to życie pełne szczęścia i radości.

POMÓŻ NINCE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Szymkowiak, 4651 pomagacie Państwo Nince w jej codziennych zmaganiach

Z góry dziękujemy za przekazane wpłaty oraz prosimy o przesyłanie pozytywnej energii dla naszego Aniołka.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom