Szymczyk Katarzyna

Nazywam się Katarzyna Szymczyk, mam 29 lat i mieszkam w Płocku. Jestem chora na cukrzycę typu 1 od 18 lat. Cukrzyca jest to choroba metaboliczna charakteryzująca się podwyższonym poziomem cukru we krwi. Mój organizm nie jest w stanie wytwarzać insuliny i muszę dostarczać ją sama. Na początku używałam strzykawek, później insulinę podawałam penem. Jednak najbardziej skuteczną metodą walki z tą choroba jest pompa insulinowa. Jestem młodą mężatką i wraz z mężem pragniemy wkrótce postarać się o potomstwo. To właśnie pompa wyrównuje poziom glikemii do stopnia nie zagrażającego dziecku w planowanej przez nas ciąży. Po kilku miesięcznej terapii przy pomocy pompy, jesteśmy pewni, że jej zakup byłby gwarancją bezpieczeństwa dla mnie i dziecka. Jednakże zakup i utrzymanie pompy jest bardzo kosztowne. Dlatego też zwracam się z prośbą o pomoc do Państwa.

POMÓŻ MI SPEŁNIĆ MARZENIA!

Przekazując 1% lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Szymczyk, 2575 pomogą nam Państwo w spełnieniu marzenia, jakim jest posiadanie potomstwa.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom