Szymańska Zofia

Nazywam się Zofia Szymańska. Jestem osobą niepełnosprawną - choruję na stwardnienie rozsiane. Pierwszy dający się zauważyć rzut choroby (zaburzenia wzroku) potwierdzono ponad 35 lat temu. Po nim nastąpiły kolejne. Choroba przez wiele lat czyni spustoszenie w moim organizmie. Objawy i skutki choroby są wyzwaniem dla fizjoterapeutów, zaś ich pomoc w znacznym stopniu minimalizuje powikłania choroby, takie jak niedowłady, spastyczność, zmniejszenie zakresu ruchomości w stawach, zaburzenia równowagi, męczliwość. Mimo częstego zmęczenia walczę by osiągnąć to, co pozwoli mi zadbać o swoją przyszłość, bo wiem, że kto nie podejmuje walki już przegrał. Zebrane pieniądze będę mogła przeznaczyć na swoje leczenie i rehabilitację. Z góry dziękuję za pomoc.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szymańska, 776 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom