Szymańska Jolanta

Jolanta Szymańska. Mam 58 lat. W marcu 1999r., po przebytej grypie zachorowałam na zakrzepicę żył głębokich. Dwa tygodnie później stwierdzono, że mam olbrzymi ropień między nerką a biodrem. Po operacji okazało się, że od pasa w dół nie mam czucia i mam niedowład obu nóg. Zostałam przewieziona do Kliniki Zakażeń Kości celem operacji kręgosłupa. Operacja nic nie pomogła – moje nogi były sparaliżowane. Lekarze stwierdzili, że tak już pozostanie. Jednak dzięki intensywnej rehabilitacji dziś – ku zdziwieniu lekarzy - ruszam nimi. Zginam je w kolanach, podnoszę do góry. Niestety czucie jeszcze nie powróciło, nie mogę stać i chodzić.

Wózek inwalidzki to tylko połowa problemu. Do tego dochodzą poważne problemy urologiczne, skłonność do odleżyn, przykurcze, zanik mięśni i ból. Nie dałoby się tego wszystkiego udźwignąć, gdyby nie moja rodzina. Dzięki nim nie poddaję się. Wierzę, że intensywna rehabilitacja i eksperymentalne terapie już wkrótce mogą mi pomóc. Koszty profesjonalnej rehabilitacji, leków i sprzętu ortopedycznego są ogromne. Najbardziej na świecie marzę, aby tak jak przed laty pojechać z mężem i powędrować z plecakiem po górach!!!

CHCĘ BYĆ SPRAWNA I CZUĆ SIĘ NADAL POTRZEBNA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Szymańska, 433 pomagacie mi Państwo realizować marzenia i wspieracie Państwo mój plan powrotu do zdrowia.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom