Szymanek Kamila

Nazywam się Kamila Szymanek, mam 28 lat. Choruję na upośledzenie umysłowe w stopniu znacznym, epilepsję, Zespół Turnera, niedoczynność tarczycy i Chorobę Scheuermanni. Nie mogę samodzielnie funkcjonować i potrzebuję profesjonalnej opieki, którą zapewnia mi personel Domu Rehabilitacyjno-Opiekuńczego w Milanówku, bo tam właśnie mieszkam.

Jestem osobą wesołą i towarzyską. Rozweselam moich współlokatorów jak mogę. Czasami jest to trudne, bo wielu z nas nie ma rodziców. Mieszkańcy Domu Opieki i jego pracownicy są naszą rodziną. Nasze renty wystarczają tylko na opłacenie Domu i kupno leków.

Często marzymy o Super Domu, w którym do naszej dyspozycji byłyby: basen, super wyposażona sala rehabilitacyjna, muzyczna, taneczna, plastyczna, komputerowa, plac zabaw i boisko, ogród, w którym sami możemy być ogrodnikami, kawiarenka w której sami możemy być kelnerami. To dopiero będzie życie! Prosimy Państwa o pomoc. Mały wysiłek dla Was, a dużo radości dla nas!

Przekazując 1% podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Szymanek, 591 przyczynicie się Państwo do stworzenia naszego Domu Marzeń, jaki budujemy w Brwinowie k/Warszawy. Z góry dziękuję za każdą wpłatę. Kamila Szymanek

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom