Szychowski Marcel

Mam na imię Marcyś i mam 3 latka. Urodziłem się jako wcześniak w 26 tygodniu ciąży, ważąc jedynie 890 g. w stanie zamartwicy ciężkiej. W skali Apgar dostałem tylko 1 punkt za bijące serduszko. Nie poddałem się i pierwszą, najważniejszą walkę mam już za sobą - przeżyłem. Mimo licznych problemów, związanych z tak wczesnym przyjściem na świat, dałem radę, bo jestem walecznym i silnych chłopcem. Dzisiaj mam Mózgowe Porażenie Dziecięce i zmagam się z epilepsją. Jest spora szansa, że mój stan się polepszy. Mam siłę i samozaparcie - potrafię już siadać, raczkować i stać gdy mam podparcie. Teraz chcę zacząć chodzić i komunikować się z otoczeniem. Do tego potrzebuję rehabilitacji. Mam już 99% miłości i wsparcia mojej rodziny, potrzebuję teraz 1% Twojego podatku, abym mógł dalej się rozwijać.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Szychowski, 4463 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Z góry dziękuję za pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom