Szumowski Waldemar

Nazywam się Waldemar Szumowski. Mam 47 lat. Rankiem dnia 12 października 2012 r. żona powiedziała do mnie, żebym pospał jeszcze 5 min i nie zrywał się tak szybko z lóżka. Niestety spiesząc się do pracy, nie posłuchałem jej. O godz. 8.00 przejeżdżając przez strzeżony przejazd kolejowy uderzył we mnie pociąg. Dróżnicy zapomnieli opuścić szlaban. W wyniku tego wypadku doznałem urazu rdzenia kręgowego w odcinku szyjnym. Mam paraliż czterokończynowy. Obecnie poruszam się na wózku inwalidzkim oraz jestem całkowicie zdany na całodobową opiekę innych osób. Od dnia wypadku poddaję się intensywnej rehabilitacji (6 godzin dziennie) rozplanowanej na 7 lat, aby móc chociaż w pewnym stopniu wrócić do samodzielności. Miesięczne wydatki wynoszą ok. 20 tys. zł., co przekracza budżet całej mojej rodziny. Wierzę, że dzięki wsparciu innych odzyskam samodzielność oraz odciążę moich bliskich. Uprzejmie proszę Państwa o pomoc.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O NIEZALEŻNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szumowski, 2284 dajecie mi Państwo szansę na powrót do życia.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom