Szuluk Anna

Mam na imię Anna, mam 34 lata. Choruję na Rdzeniowy Zanik Mięśni typu 2 (SMAII). Staram się być osobą radosną, pozytywnie nastawioną do życia. Interesuję się parapsychologią, grafiką, językami obcymi, muzyką, książkami, filmem.

Dzięki pomocy Państwa i PCPR udało mi się kupić wymarzony wózek z napędem elektrycznym. Dzięki temu jestem bardziej samodzielna, gdyż spacery [nawet te samotne] oraz dojechanie na rehabilitację, nie są już dla mnie aż takim problemem jak kiedyś .Kolejnymi moimi celami jest (nadal) rehabilitacja, kursy dokształcające oraz podnośnik elektryczny samochodowo - transportowy, który pomoże mi w podróżowaniu i w życiu codziennym. Koszt takiego podnośnika to około 30tysięcy zł. W związku z tym zwracam się do Was z wielkim sercem o przekazanie 1% podatku lub darowizny na moje subkonto.

POMÓŻ MI W CODZIENNYM ŻYCIU!

Przekazując 1% podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Szuluk,1688 dajecie mi Państwo nadzieję na dalszą aktywność. Dziękuję za każdą najdrobniejszą wpłaconą kwotę.

Anna

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom