Sztylc Karol

Karol ma 34 lata. Urodził się z wrodzoną wadą serca. Chorobami współtowarzyszącymi, zagrażającymi wielokrotnie jego życiu jest napadowy częstoskurcz komorowy, napadowe migotanie przedsionków i padaczka. Korol nauczył się żyć z tymi chorobami. Niedawno jednak okazała się, że na domiar wszystkiego doszedł nowotwór złośliwy górnego płatu płuca. Za nim jedna operacja i w najbliższym czasie kolejna. Każdy wyjazd do szpitala, lekarstwa wiążą się z dużymi kosztami leczenia. Karol ma nieuleczalnie chore dziecko (najcięższa genetyczna urologiczna, nieuleczalna choroba - wynicowanie pęcherza moczowego). Każdy grosz w rodzinie przeznaczany jest właśnie na leczenie Oskarka i nie starcza już finansów na leczenie ojca - Karola. Karol i jego rodzina bardzo proszą ludzi dorobej woli o wsparcie w tej trudnej dla nich sytuacji!

POMÓŻ KAROLOWI W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Sztylc, 5357, wspieracie Państwo Karola w codziennych zmaganiach.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom