Szot Ewelina

Mam na imię Ewelina, mam 27 lat. W 2010 roku miałam wylew spowodowany naczyniakiem. Spędziłam kilka miesięcy na oddziale intensywnej terapii walcząc o życie, a następnie na oddziale rehabilitacji wracając do zdrowia. W 2012 roku nawrót choroby pogorszył mój stan, ale dzięki codziennej, ciężkiej pracy odzyskuję sprawność. Na chwilę obecną poruszam się na wózku, ale jest ogromna szansa, że jeszcze w tym roku będę chodzić samodzielnie. Wydatki które ponoszę na rehabilitację, zabiegi oraz przyrządy do ćwiczeń są ogromne, a przekazany przez Państwa 1% podatku w dużym stopniu ułatwi mi powrót do pełnej sprawności.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Szot, 1287 pomożecie mi Państwo w powrocie do zdrowia. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom