Szkoła Paweł

Witam. Nazywam sie Paweł Szkoła. Mam 32 lata. W 2005 roku uległem nieszczęśliwemu wypadkowi. Podczas prac w lesie zostałem przygnieciony przez drzewo. Doznałem wielonarządowego uszkodzenia ciała: głowy, ciężkiego urazu klatki piersiowej z uszkodzeniem płuc, złamaniem żeber oraz urazem kręgosłupa i uszkodzeniem rdzenia, co spowodowało paraliż dolnej części ciała. Po wielomiesięcznym pobycie w szpitalach, wróciłem do domu na wózku inwalidzkim bez szansy na powrót do zdrowia i sprawności.

Moje życie uległo diametralnej zmianie. Zostałem bez środków do życia, skazany na wsparcie rodziców w podeszłym wieku. Trwałe kalectwo spowodowało, iż bardzo często muszę korzystać z pomocy lekarzy specjalistów oraz specjalistycznego sprzętu rehabilitacyjnego, a ze względu na miejsce zamieszkania (mała wieś) koszty leczenia znacznie wzrastają. Stan zdrowia sprawia, że nie jestem w stanie podjąć pracy, a renta nie pozwala na  skromne utrzymanie oraz koszty rehabilitacji.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem SZKOŁA, 1205 pomagacie mi Państwo realizować marzenia i wspieracie mnie Państwo w moich codziennych zmaganiach.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom