Szewczyk Patrycja

Mam na imię Patrycja. Przyszłam przedwcześnie na świat w pierwszej połowie 2006 roku, z ciąży zagrożonej. Po pierwszym roku życia miałam hiper przerost migdałków oraz nagłe, bardzo wysokie gorączki. Lekarze nie powiązali problemu migdałków z zapaleniem ucha środkowego oraz gorączką i nie zalecili operacji migdałków i drenażu uszu. Zostałam zdiagnozowana jako osobo upośledzona umysłowo, więc moje gorączki lekarze wiązali z problemami psychicznymi.

Dopiero teraz mam szansę na wielowymiarową diagnozę. Niestety straciłam dużo rehabilitacji w ramach Wczesnego Wspomagania, ponieważ wcześniejsze odbyły się z błędnym założeniem, iż jestem upośledzona umysłowo. Od kwietnia 2013r. jestem zdolna do nauki oraz ćwiczeń. Przede mną jeszcze dużo pracy, jednak operacje, które przeszłam w 2010 i w 2013r. dały dobre wyniki. Nadrobiłam 2 lata przedszkola i mam szansę nadrobić pozostałe zaległości.

Niestety rodzice nie mogą dalej finansować mojego wychodzenia z dysfunkcji, ponieważ tylko jedno z nich może pracować, a ja potrzebuję wsparcia rehabilitacyjnego tu i teraz. Rodzice chcieliby mi zakupić m.in. NeuroSet, www.neuroset.pl, który wspomógłby moją uwagę, koncentrację i zdolność uczenia się.

Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie mojej terapii. Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szewczyk,2296 pomagacie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach, za co z góry dziękuję wraz z rodzicami.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom