Szczypiński Hubert

Hubert urodził się 21 maja 2014 r. z wadą genetyczną - trisomią 21. Dodatkowo miał stwierdzoną wadę serduszka, leukopenię, padaczkę, nadciśnienie płucne. Hubert wymaga stałych konsultacji kardiologa, immunologa, neurologa, endokrynologa, a przede wszystkim dużo zajęć rehabilitacji. Kilka miesięcy po urodzeniu przebywał w stanie ciężkim na oddziale intensywnej terapii. Jego wada genetyczna oraz długie leczenie przyczyniły się do opóźnień ruchowo – rozwojowych. Dlatego tak ważne jest w tym momencie uczestnictwo Huberta w licznych zajęciach, które pomogą mu w uzyskaniu jak najlepszego rozwoju. Wszystkie takie zajęcia oraz wizyty lekarskie wymagają dużo czasu ale także dużego nakładu finansowego. Dlatego każde, nawet najmniejsze wsparcie pozwoli nam na dalsze leczenie i rehabilitację syna – za co z całego serca dziękujemy.

WSPOMÓŻ REHABILITACJĘ HUBERTA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szczypiński, 4823 zwiększasz szansę Huberta na lepszy rozwój i lepsze życie. Dziękujemy!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom