Szczucińska Agata

Mam na imię Agata i mam 35 lat. Ukończyłam studia na Politechnice Warszawskiej. Obecnie jestem na rencie i mam orzeczony znaczny stopień niepełnosprawności. W 2010 r. byłam operowana na nowotwór rdzenia kręgowego. Operacja była bardzo poważna - guz miał prawie pięć centymetrów i znajdował się w górnym odcinku kręgosłupa piersiowego. Guz usunięto, ale nastąpił niedowład prawej nogi i zaburzenia czucia w pozostałych kończynach. Od operacji jestem nieustannie rehabilitowana. Intensywnie pracuję nad poprawą chodzenia i nad równowagą. Moim sukcesem jest to, że poruszam się już bez kul, jednak przy dłuższych spacerach potrzebuję asekuracji. Jestem osoba zdeterminowaną. Codziennie zmagam się z bólem, ale nie poddaję się. Wsparciem w rehabilitacji byłaby tlenoterapia hiperbaryczna, która jest bardzo kosztowna. Skromny budżet nie wystarcza mi na zakup leków, specjalistyczne badania i dalszą rehabilitację.

MOJE MOTTO TO:

DOBRO POWRACA ZE ZDWOJONĄ SIŁĄ.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Szczucińska, 870 pomożecie mi Państwo spełniać moje marzenia, by znowu być osobą aktywną zawodowo i społecznie oraz być bardziej samodzielną i niezależną od bliskich mi osób. Za wszelką pomoc Serdecznie Dziękuję.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom