Szcześnik Grzegorz

Nazywam się Grzegorz Szcześnik, mam 42 lat. W wieku 18 lat moje życie legło w gruzach. Wypadek. W jednej chwili stałem się osobą z niepełnosprawnością, mam całkowicie porażone nogi i tylko częściowo sprawne ręce. Jedyne, co mi pozostało po wypadku, to nadzieja na powrót do sprawności. Mozolna rehabilitacja, zaangażowanie rodziny, przyjaciół i życzliwych ludzi dało mi wiele sił i motywacji, by się nie załamać. Codziennie pokonuję przeszkody wynikające z moich ograniczonych możliwości w samoobsłudze oraz z konieczności poruszania się na wózku.
Walczę o to, by żyć normalnie. Pracuję, bo chcę być aktywny zawodowo i nie być na czyimś utrzymaniu. By brać czynny udział w życiu społecznym i zawodowym, muszę codziennie polepszać swoją sprawność przez rehabilitację i indywidualne ćwiczenia w domu. Jednak rehabilitacja i konieczne do funkcjonowania w codziennym życiu pomoce oraz sprzęt są bardzo drogie. Nie stać na nie przeciętnego człowieka. Tylko dzięki Państwa wsparciu będę mógł kontynuować moje usprawnianie i dbać o swoje zdrowie.

USPRAWNIAJĄC SIĘ MOGĘ BRAĆ SWOJE SPRAWY WE WŁASNE RĘCE!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem SZCZEŚNIK, 588 dostaję od Państwa wiarę i nadzieję, dzięki której będę mógł realizować swoje marzenia, które mam jak każdy człowiek. Bardzo dziękuję za każdy grosz, który Państwo wpłacicie.

Kontakt ze mną: qrzeqorz@outlook.com

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom