Szczepański Patryk

Witam

Mam na imię  Patryk, jestem 25 latkiem którego życie zmieniło się przez białaczkę limfoblastyczną. Jako 18 latek poświęciłem rok na chemioterapię, która nie przyniosła zamierzonego efektu. Kolejnym etapem był przeszczep. Dzięki któremu udało się przezwyciężyć chorobę. Lecz jak wszystko w życiu i białaczka pozostawiła po sobie wiele śladów. Od 4 lat walczę lecząc powikłania po przeszczepie, które objawiły się nie tylko brakiem włosów, lecz również zmianami skórnymi, które powodują otwieranie się trudno gojących ran. Branie dużej dawki leków spowodowała osteoporozę, która odebrała mi możliwość samodzielnego poruszania się przez pęknięcie jednego z kręgów kręgosłupa w odcinku lędźwiowym. Mimo iż posiadam grupę inwalidzką nie predysponuję do dofinansowania rehabilitacji w ośrodkach specjalistycznych, gdyż należy być osobą przynajmniej poruszającą się na wózku inwalidzkim. Ja niestety jestem leżącą dla której przejazd na badania do szpitala wymaga zaangażowania specjalistycznej karetki przewozowej. Choroba nie jest tylko moją chorobą, lecz choruje ze mną moja rodzina, która poświęca się by móc się mną opiekować i zapełnić mi godne życie. Marzę o tym by zobaczyć świat stojąc, a przede wszystkim o tym, by stać się tak bardzo jak tylko się da, osobą samodzielną. Bycie uzależnionym od innych przy prostych czynnościach jest gorsze od samotności, która towarzyszy mi od dawna. Więc proszę pomóżcie mi zebrać środki niezbędne na rehabilitację w prywatnym ośrodku, który nie odmówi mi ze względu na obecny stan zdrowia.

POMÓŻCIE MI ODZYSKAĆ NORMALNE ŻYCIE!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Szczepański, 4583 pomagasz Patrykowi w powrocie do zdrowia.

Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna, którzy zechcą mnie wesprzeć.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom