Szamocki Sławomir

Witam Serdecznie. Na imię mam Sławek, mam 44 lat. Od 22 lat jestem osobą  niepełnosprawną po wypadku samochodowym, wskutek którego doznałem urazu rdzenia kręgowego na odcinku szyjnym  (porażenie czterokończynowe) Jestem całkowicie uzależniony od osób trzecich pod każdym względem. Pomimo tego nie poddaję się i chciałbym się spełniać życiowo. Mam sporo zainteresowań, marzeń i mnóstwo chęci, by żyć normalnie na ile jest to możliwe. Aby temu sprostać potrzebuję wsparcia Państwa dobrych serc. Przekazane środki z 1% pomogą mi w rehabilitacji, zakupie leków jak i środków opatrunkowych, zakupu opału na zimę i wielu innych potrzebnych rzeczy, których nie jestem wstanie kupić za środki jakimi dysponuję. Za okazane serce z serca serdecznie dziękuję.

Z Państwa pomocą życie może się  stać łatwiejsze i znośniejsze dla osoby z porażeniem czterokończynowym.

POMÓŻ MI SPEŁNIĆ MOJE MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Szamocki, 4092 pomagają mi Państwo w walce o sprawność.

Za wszelką udzieloną pomoc z serca dziękuję!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom