Szafran Dariusz

Nazywam się Dariusz Szafran, urodziłem się 12 sierpnia 1967 roku w Wągrowcu, w którym mieszkam do dziś. Życie postawiło mnie w krytycznej sytuacji i zdecydowałem się poprosić o pomoc.

Trudno jest pisać, że jestem chory i jest mi ciężko. Jestem osobą samotną, niepełnosprawną ruchowo, poruszam się na wózku inwalidzkim. Mam tętniaka aorty piersiowej z rozwarstwieniem. Podczas pierwszej operacji wszczepienia stentgrafu w aortę piersiową doszło do powikłań operacyjnych i wystąpiło niedokrwienia kręgosłupa. Po kolejnych operacjach ratujących mi życie pozostałem z częściowym bezwładem kończyn dolnych i brakiem czucia od pasa w dół. Wymagam stałej rehabilitacji, jednak pomoc z NFZ jest znikoma. Rehabilitacja i przepisane mi leki pochłaniają większość mojej renty chorobowej. Udział w specjalistycznych turnusach rehabilitacyjnych przekracza moje możliwości finansowe.

Dlatego proszę Państwa o wsparcie finansowe, które mógłbym przeznaczyć na leki i rehabilitację, która pozwoli mi w przyszłości cieszyć się życiem bez wózka. Pomoc ze strony drugiego człowieka przyjmę z wdzięcznością i poczuję, że mam szansę na lepsze jutro.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szafran,2371 dajecie mi Państwo szansę na powrót do zdrowia.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom