Świeczak Barbara

Nazywam się Barbara Świeczak, mam 62 lata. Od dziecka jestem osobą niepełnosprawną. W wieku 2 lat zachorowałam na chorobę Heinego-Medina. Dzięki kilkunastu zabiegom operacyjnym mogę samodzielnie się poruszać, ale tylko w specjalnych butach, przy użyciu kul ortopedycznych oraz wózka inwalidzkiego. W 2008 roku, w wyniku nieszczęśliwego upadku, doznałam kompresyjnego złamania kręgu kręgosłupa. Po długiej rehabilitacji udało mi się wstać z łóżka. Mimo swojej niepełnosprawności staram się żyć aktywnie, aby odciążyć moją rodzinę. Do tego potrzebny jest mi drogi sprzęt ortopedyczny. Zwracam się do Państwa z serdeczną prośbą o wsparcie.

POMÓŻ MI ŻYĆ AKTYWNIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Świeczak, 2818 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach. Zebrane środki chciałabym przeznaczyć na rehabilitację oraz zakup i naprawę sprzętu ortopedycznego związanego z samodzielnym poruszaniem się.

Z góry dziękuję za pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom