Surma Miłosz

Szanowni Państwo! Zwracamy się z prośbą o pomoc finansową na terapię i rehabilitację dla naszego syna MIŁOSZA SURMA, który od pierwszego roku życia choruje na astmę oskrzelową niekontrolowaną i brak koncentracji a także nieprawidłowości chodu i poruszania się ze względu na przykurcz ścięgna Achillesa, a także obniżenie lewego barku. Po konsultacji z lekarzem stwierdzono u Miłoszka podejrzenie Zespołu Aspargera. Obecnie Miłoszek ma 9 lat i uczęszcza do trzeciej klasy szkoły podstawowej. Jest bardzo pogodnym dzieckiem. Aby Miłoszek mógł się dobrze rozwijać i funkcjonować niezbędna jest długotrwała terapia i rehabilitacja, a także leczenie farmakologiczne. Dlatego w imieniu Miłoszka i naszym prosimy o każdą złotówkę przekazaną na nasze dziecko.

PAMIĘTAJ O MNIE WYPEŁNIAJĄC PIT

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Surma, 2501 pomożesz mi w zebraniu środków na rehabilitacje i leczenie farmakologiczne. Za każdą przekazaną złotówkę serdecznie dziękujemy.

Rodzice Miłoszka

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom