Surdel Barbara

Nazywam się Basia Surdel, mam 33 lata, jestem mamą wspaniałej 2-letniej córeczki, dla której chcę i muszę ŻYĆ! W roku 2012 zdiagnozowano u mnie nowotworowego guza mózgu, niestety w głębokich jego strukturach, co utrudnia leczenie. Biopsja guza mózgu w 2013 roku wykazała gwiaździaka rozlanego - glejaka o II stopniu złośliwości. W dalszym ciągu poszukuję odpowiedniej ścieżki leczenia, to proces dynamiczny ale i bardzo stresujący i kosztowny, najpierw proponowano tylko kontrole, później naświetlania a teraz część lekarzy sugeruje jednak operację pomimo bardzo dużego ryzyka, więc nieustanne żyję w niepewności i w dalszym ciągu bez leczenia. Na wiosnę kolejna kontrola pokaże co można albo i trzeba zrobić, bo guz ma tendencję wzrostową.

Dzięki Waszemu wsparciu mogę konsultować swój przypadek w Polsce i zagranicą jak i pokrywać koszty leczenia niekonwencjonalnego, za co bardzo dziękuję i wierzę, że i w tym roku będę mogła liczyć na Wasze wsparcie.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Surdel, 1986 pomogą mi Państwo w walce z chorobą.

Pomóżmy Basi żyć bez strachu o jutrzejszy dzień i spełniać marzenia - te małe i te duże.

Pomóżmy Basi słyszeć - "mamusiu kocham Cię".

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom