Surdel Barbara

Nazywam się Basia Surdel, mam 35 lat, jestem mamą wspaniałej 3-letniej córeczki, dla której chcę i muszę ŻYĆ! W roku 2012 zdiagnozowano u mnie nowotworowego guza mózgu, niestety w głębokich strukturach mózgu. Biopsja guza wykazała glejaka o II stopniu złośliwości. W dalszym ciągu poszukuję odpowiedniej ścieżki leczenia, to proces dynamiczny, ale i bardzo stresujący, najpierw proponowano tylko kontrole, później naświetlania a teraz część lekarzy sugeruje jednak operację pomimo bardzo dużego ryzyka. Tymi zmianami czuję się skołowana i niepewna jutra, ciągłe życie w stresie i niestabilności jest męczące i trudne, ale STARAM się z całych sił dla mojej CÓRCI być wielką optymistką, cieszyć się każdym dniem. W dużej mierze stosuję leczenie niekonwencjonalne, co powoduje, że czuję się dużo lepiej na co dzień. Niestety doszła lekka padaczka, jestem obecnie na etapie szczegółowej diagnostyki i doborze leków. Na wiosnę kolejne badania głowy, czas pokaże co można albo i trzeba już zrobić, bo guz cały czas również rośnie. Liczę, że będzie to proces bardzo powolny. Trzymajcie i Wy za to kciuki!!!

Dzięki Waszemu wsparciu mogę konsultować swój przypadek u wielu specjalistów, jak i pokrywać koszty drogiego leczenia niekonwencjonalnego, za co bardzo dziękuję i wierzę, że i w tym roku będę mogła liczyć na Wasze wsparcie.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Surdel, 1986 pomogą mi Państwo w walce z chorobą.

Pomóżmy Basi żyć bez strachu o jutrzejszy dzień i spełniać marzenia - te małe i te duże.
Pomóżmy Basi słyszeć - "mamusiu kocham Cię".

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom