Suchecki Ryszard

Nazywam się Ryszard Suchecki, mam 48 lat i  mieszkam w gminie Subkowy. Byłem zdrowym, samodzielnym, pełnym radości mężczyzną, prowadzącym aktywny tryb życia. W 2013 roku doznałem wylewu krwotocznego z udarem mózgu, z przebiciem krwi do układu komorowego oraz z niedoczulicą połowiczną znacznego stopnia, którego skutkiem jest niedowład oraz paraliż całej lewej strony. Po zaawansowanej pracy z zespołami terapeutyczno-lekarskimi znów potrafię poruszać się samodzielnie z wykorzystaniem zewnętrznego podparcia w postaci kuli, ale przede mną jeszcze ogrom pracy. Wzmożone napięcie mięśniowe sprawia, że lewa ręka i noga nie odzyskały funkcji. Od momentu wylewu, na ile to możliwe, intensywnie rehabilituję się w różnych ośrodkach, jednak większość placówek nie zapewnia wystarczającej ilości godzin terapii. Jedynie ze wsparciem specjalistycznej indywidualnej, lecz niestety kosztownej rehabilitacji metodami neurofizjologicznymi mam szanse na samodzielne funkcjonowanie i powrót do zdrowia. W obecnej chwili jestem dializowany  trzy razy w tygodniu po 5 godzin. Moim marzeniem jest możliwość prowadzenia samodzielnego i niezależnego życia.

WIĘC PROSZĘ PAŃSTWA O POMOC W POWROCIE DO NORMALNEGO ŻYCIA :)

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Suchecki, 4411 pomagają Państwo w walce o lepsze jutro. Z góry wszystkim i każdemu z osobna dziękuję za okazaną pomoc.

Suchecki Ryszard :)

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom