Strzelczyk Maja

Maja jest utalentowaną plastycznie nastolatką, zmagającą się z problemem akceptacji rówieśników z powodu następstw wrodzonej wady rozszczepu wargi i podniebienia. Przebyte operacje dały Mai szansę na normalne życie, choć z powodu innego wyglądu czy nie do końca zrozumiałej wymowy, trudno o wyrozumiałość i akceptację w świecie nastolatków. W dalszym ciągu potrzebuje leczenia, rehabilitacji i opieki specjalistów. Dlatego z wytrwałością i przy wsparciu logopedy, chirurga plastycznego, ortodonty i stomatologa Maja ma szansę stać się szczęśliwą i akceptowaną przez rówieśników dziewczynką, spełniającą swoje marzenia i rozwijającą swoje największe pasje. Marzy o posiadaniu schroniska i tytułu lekarza weterynarii oraz o prowadzeniu galerii własnych obrazów.

Dzięki Państwa wsparciu Maja rozpoczęła leczenie ortodontyczne stałym aparatem. Będziemy wdzięczni za pomoc w organizowaniu funduszy na dalsze leczenie Mai.

PROSIMY O POMOC DLA MAI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Strzelczyk, 2128 pomogą Państwo spełnić marzenia Mai.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom