Stojanowska Julia

Julia urodziła się we wrześniu 2011 roku z oceną 10 punktów w skali Apgar. Jednak szybko zauważyliśmy, że nie pojawiają się u niej zachowania charakterystyczne dla kolejnych faz rozwoju zdrowego dziecka. Julia długo nie nawiązywała kontaktu wzrokowego, a problemy z napięciem mięśniowym długo nie pozwalały jej utrzymywać własnej główki. W wieku jednego roczku, gdy większość rówieśników Julii zaczynała chodzić, nasza córeczka z trudem samodzielnie siedziała. Mniej więcej wtedy pojawiły się pierwsze ataki epilepsji.

Dziś (styczeń 2015) epilepsja wydaje się być opanowana, a dzięki intensywnej rehabilitacji Julia coraz pewniej porusza się na własnych nogach. Coraz lepiej też rozumie otaczający ją świat, ale wciąż nie mówi. Jest wspaniałą, towarzyską i zawsze uśmiechniętą dziewczynką. Niestety, jej ogromne chęci i zapał w dalszym ciągu ograniczają możliwości. Dlatego chcemy prosić Państwa o pomoc.

POMÓŻ JULII W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Stojanowska, 2880 pomożecie nam Państwo w dalszej rehabilitacji, zakupie leków i sprzętu rehabilitacyjnego dla Julii.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom