Stępień Alina

Nazywam się Alina Stępień, mam 54 lata, jestem żoną i matką dwóch córek. Z zawodu jestem położną. Obecnie mój stan zdrowia nie pozwala mi na kontynuowanie mojej pracy. Od marca 2013 r. zmagam się z przewlekłą chorobą nowotworową - złośliwy rak jajnika. Aby zahamować jej rozwój w ciągu zaledwie 3 lat musiałam poddać się 26-tu intensywnym sesjom chemioterapii i 4-em zabiegom operacyjnym.

Ze względu na pogorszenie mojego stanu zdrowia, walczę o zakwalifikowanie do agresywnego leczenia tzw. ciepłą chemią. Leczenie jest kosztowne, przede mną jeszcze długa droga, ale najważniejsze, że daje mi ono szansę na powrót do zdrowia. Przez całe życie staram się iść z uśmiechem na twarzy i nigdy się nie poddawać. Biorę życie takim jakie jest, bo wiem, że na drugie nie mam szans. Walczę z chorobą każdego dnia! Zebrane środki chcę przeznaczyć na w miarę normalne i godne życie, konsultacje lekarskie, rehabilitację, a co najważniejsze na zakup leków, które umożliwią spowolnienie postępu choroby.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Stępień, 2862 dasz mi szansę na dalszą walkę z chorobą, dodasz sił, a przede wszystkim dasz nadzieję!

Z góry dziękuję za pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom