Steć Aleksandra

Ola od urodzenia nie słyszy i ma zdiagnozowany obustronny niedosłuch w stopniu głębokim. By móc nas usłyszeć jest protezowana specjalistycznymi aparatami słuchowymi i przeszła pierwszą operację wszczepienia implantu do ucha prawego. Czekamy również na drugą operację. Lekarze twierdzą, że wszczep to była połowa sukcesu. Druga połowa, to właśnie rehabilitacja. Trzeba nauczyć Olę skąd się biorą dźwięki, trzeba nauczyć słuchać, aż wreszcie trzeba nauczyć mówić, co nie jest takie proste. To wszystko wymaga ciągłej, intensywnej terapii. Wszystkie dotychczasowe treningi oraz rehabilitacje powoli dają rezultaty, jest duża szansa na to aby Ola rozwijała się jak jej rówieśnicy. Dlatego też prosimy o wsparcie. Dzięki Waszej pomocy Ola będzie mogła uczęszczać na dalszą rehabilitację, która umożliwi jej szansę na słuchanie i rozwój języka mówionego, aby w przyszłości mogła samodzielnie żyć jak inni.

POMÓŻ OLI W WALCE O SŁUCH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Steć, 4858 wspomagacie Państwo codzienne funkcjonowanie Oli.

Za każdą darowaną kwotę w imieniu Oli dziękujemy.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom