Staszyński Dariusz

Nazywam się Dariusz Staszyński i mam 40 lat. Jestem osobą niepełnosprawną w stopniu umiarkowanym. Choruję na Miastenia Gravis. Utrzymuję się z zasiłku stałego w kwocie 604 zł. Chciałbym pracować a tym samym się usamodzielnić, dlatego też podjąłem w tym zakresie działania i uzyskałem kwalifikacje masażysty. Podjęcie pracy masażysty jest moim marzeniem. Jednak by móc zrealizować to marzenie i rozpocząć własną działalność muszę dokonać niezbędnych zakupów do wykonywania profesjonalnego masażu, a koszt tych zakupów to kwota 10 000 zł.

Proszę Państwa o pomoc w realizacji mojego jedynego marzenia. Każda kwota będzie dla mnie nieoceniona. Mam nadzieję, że dzięki Państwa pomocy uda mi się usamodzielnić, a tym samym prowadzić w miarę normalne życie, pomimo mojej niepełnosprawności. Choroba odebrała mi wszystko - normalne życie, marzenia. Zostałem pozostawiony sam sobie. Osoby, które chcą mi pomóc w realizacji moich planów. Osoby zainteresowane wsparciem mnie proszę o kontakt na nr 694 610 839.

POMÓŻ MI W SPEŁNIENIU MARZEŃ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Staszyński, 2610 pomogą mi Państwo w spełnieniu marzenia o pracy masażysty oraz usamodzielnieniu się.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom