Staszyński Dariusz

Nazywam się Dariusz Staszyński i mam 41 lat. Jestem osobą niepełnosprawną w stopniu umiarkowanym. Choruję na Miastenia Gravis. Chciałbym pracować, a tym samym się usamodzielnić, dlatego też podjąłem w tym zakresie działania i uzyskałem kwalifikacje masażysty. Podjęcie pracy masażysty jest moim marzeniem. Jednak by móc zrealizować to marzenie i rozpocząć własną działalność muszę dokonać niezbędnych zakupów do wykonywania profesjonalnego masażu. Profesjonalny sprzęt jest bardzo drogi, a moja sytuacja finansowa nie pozwala mi na jego zakup.

Proszę Państwa o pomoc w realizacji mojego jedynego marzenia. Każda kwota będzie dla mnie nieoceniona. Mam nadzieję, że dzięki Państwa pomocy uda mi się usamodzielnić, a tym samym prowadzić w miarę normalne życie, pomimo mojej niepełnosprawności. Choroba odebrała mi wszystko - normalne życie, marzenia. Zostałem pozostawiony sam sobie. Osoby, które chcą mi pomóc
w realizacji moich planów. Osoby zainteresowane wsparciem mnie proszę o kontakt na nr 694 610 839.

POMÓŻ MI W SPEŁNIENIU MARZEŃ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Staszyński, 2610 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz pomagacie mi spełnić marzenia o pracy masażysty.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu