Stasiura Stanisław

Stanisław "STAŚ" Stasiura urodził się 14 lutego 2004r. Obecnie uczęszcza do szkoły podstawowej. Bardzo lubi chodzić do szkoły, jest obowiązkowy, bardzo stara się przełamywać bariery, które los postawił na jego drodze. U Stasia stwierdzono całościowe zaburzenie rozwoju - autyzm. Całościowe zaburzenia rozwoju to grupa wrodzonych zaburzeń dotykających sfery motoryki, komunikacji i języka oraz percepcji. Choroby wchodzące w skład całościowych zaburzeń rozwojowych (CZR) nie wpływają znacznie na długość życia, jednak utrudniają funkcjonowanie w społeczeństwie. Są nieuleczalne, ale przy wczesnym rozpoznaniu można dostosować edukację dziecka do jego potrzeb, co w znacznym stopniu ułatwi mu rozwój zdolności społecznych i językowych. W tym celu potrzebne są nieustane terapie i profesjonalne rehabilitacje.

POMÓŻ STASIOWI BYĆ SOBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Stasiura, 4447 pomagasz Stasiowi być sobą. Dziękujemy za okazane zrozumienie i wsparcie. Rodzice.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom