Stankiewicz Piotr

Mam na imię Piotrek. Mam 29 lat. W 2010 roku uległem wypadkowi komunikacyjnemu, w wyniku którego doznałem uciśnięcia rdzenia kręgowego, czego skutkiem jest porażenie czterokończynowe. Po samym wypadku i wykonanej po nim operacji nie ruszałem ani ręką, ani nogą. Dzięki swojej determinacji, pobycie w szpitalu, rehabilitacji oraz wsparciu rodziny i bliskich osiągnąłem tyle, że potrafię wstać na nogi i stawiać pierwsze kroki! Bardzo się z tego cieszę, jednakże przede mną jest ciągły okres rehabilitacji i leczenia, aby utrzymać uzyskane rezultaty. Środki, które zbieram teraz na swoim subkoncie bardzo chciałbym przeznaczyć na nowatorską, przeprowadzaną zagranicą operację wszczepienia elektrod w rdzeń kręgowy, która mam ogromną nadzieję pozwoli mi ponownie normalnie chodzić.

POMÓŻ MI REALIZOWAĆ MOJE MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Stankiewicz, 533 pomagacie mi Państwo realizować marzenia i wspieracie mnie Państwo w moich codziennych zmaganiach. Z góry serdecznie dziękuję za okazane wsparcie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom