Stanek Radosław

Tak wiele mógłbyś zrobić dla drugiego człowieka oddając mu tylko swój 1% podatku!

Nazywam się Radosław Stanek, jestem osobą niepełnosprawną. Mając 17 lat przeżyłem ciężki wypadek samochodowy, spowodowany wylewem krwi do mózgu wskutek pęknięcia tętniaka. Mimo wypadku mam ogromne marzenia. Choć w jednej chwili, w młodym wieku zawalił mi się cały świat, to mogę mówić o wielkim szczęściu, bo przeżyłem. Niestety, po operacji mam niedowład prawostronny. Musiałem od nowa uczyć się chodzić i pisać. Moja determinacja do bycia zdrowym jest ogromna. Za mną długa, kosztowna i żmudna rehabilitacja, która wciąż trwa. W mojej walce pomaga mi szermierka na wózkach, która wzmacnia mnie również psychicznie. Trzykrotnie zdobyłem brązowy medal w mistrzostwach Polski. W ubiegłym roku dzięki Państwa pomocy udało mi się wyjechać na turnus rehabilitacyjny, za co z całego serca dziękuję i proszę o dalszą pomoc. Wierzę, że dzięki niej będę mógł wrócić do zdrowia i pełnej sprawności.

TWÓJ 1% BARDZO WIELE DLA MNIE ZNACZY

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Stanek, 276 pomożecie mi Państwo w powrocie do zdrowia i realizacji marzeń!

Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom