Stałęga-Machała Ewa

Mam na imię Ewa. 9 czerwca 2010 roku około godziny 10-tej moje życie zmieniło się całkowicie. W mojej głowie pękł naczyniak, a krew rozlała się w prawej części mózgu. To był udar krwotoczny (wylew). Miałam wtedy zaledwie 31 lat, ustabilizowane życie rodzinne i zawodowe. Na 3 miesiące opuściłam męża i moją maleńką,  6 - miesięczną wówczas córkę. Leżałam w szpitalu walcząc o życie. Lekarze nie dawali mi żadnych szans na przeżycie  operacji. Zwyciężyłam jednak, dostałam drugą szansę. Żyję, ale nie jestem w pełni sprawna. Mam niedowład lewej strony ciała. Po operacji, w kości czaszki mam wielką dziurę wypełnioną implantem. Proces zdrowienia jest długotrwały i kosztowny. Cały czas konieczna jest systematyczna rehabilitacja neurologiczna  i zakup leków, które na chwilę łagodzą ból i napięcie mięśniowe. Chciałabym wreszcie poruszyć ręką i chodzić bez podpierania się o laskę lub nie jeździć na wózku inwalidzkim. Ciągle mam nadzieję, że tak się stanie.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1 % swojego podatku lub darowiznę na konto Fundacji Avalon z dopiskiem STAŁĘGA-MACHAŁA, 940 możesz mi pomóc w sfinansowaniu niezbędnej rehabilitacji i stopniowym powrocie do zdrowia. Dziękuję za wsparcie. Więcej informacji o mnie i moim leczeniu można przeczytać na www.ewasm.pl

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom