Stachura Brian

Brian urodził się 26.03.2008 roku z dziecięcym porażeniem mózgowym i diplegią spastyczną, przejawiającą się czterokończynowym napięciem mięśniowym. Synek ma zaburzenia ruchu i aparatu artykulacyjnego oraz wady postawy. U Briana występuje również padaczka, zaćma lewego oka i nieuleczalna choroba skóry - rybia łuska. Korzysta on z rehabilitacji i zespołu potrzebnych mu specjalistów oraz systematycznych zabiegów operacyjnych. Pomimo swych chorób Brianek jest dzieckiem pogodnym, inteligentnym i otwartym na ludzi, a także chętnym do nauki, jak również zawziętym w walce ze swoją niepełnosprawnością. By rozwijać jego potencjał potrzebne są jednak pieniądze, które w znacznym stopniu umożliwiają naszą walkę z chorobami synka.

PROSIMY O POMOC DLA BRIANA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Stachura, 2191 pomożecie Państwo Brianowi w walce z chorobą i codziennymi zmaganiami. Z góry dziękujemy za pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom