Stacherek Jakub

Nasz synek Jakub Stacherek ma 13 lat i od urodzenia cierpi na dystonię mięśniową - Dziecięce Porażenie Mózgowe. Jest dzieckiem leżącym z ogromną spastyką. Rok temu w wyniku groźnej infekcji jego stan zdrowia uległ znacznemu pogorszeniu. Jakub znalazł się na oddziale intensywnej terapii w Łodzi, gdzie przebywał rok, a my Rodzice byliśmy przy nim codziennie. Po rocznym pobycie w szpitalu, postanowiliśmy pomimo ciężkiego, ale stabilnego stanu zdrowia, zabrać syna do domu.

Kubuś wymaga wentylacji mechanicznej, tzn. jest podłączony do respiratora, jest żywiony poprzez peg, bezpośrednio do żołądka, gdyż sam nie potrafi przełykać. Wymaga stałej rehabilitacji i sprzętu medycznego: łóżka (w tej chwili mamy wypożyczone), pomp do dawkowania leków dożylnych, itp. W leczeniu naszego dziecka pomaga nam hospicjum, ale to nie wystarcza, gdyż ciągłe braki w magazynie powodują, iż ta pomoc jest zaledwie minimalna.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Stacherek,700 pomagacie nam Państwo w codziennych zmaganiach o zdrowie naszego dziecka.

Za każdy 1% i każdą złotówkę serdecznie dziękujemy. To przecież tak niewiele, a nam tak bardzo może pomóc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom