Sowa Katarzyna

„Powinno się być jak chleb, który dla wszystkich leży na stole
z którego każdy może kęs dla siebie ukroić i nakarmić się jeśli jest głodny."
Św. Brat Albert Chmielowski

Szanowni Państwo, nazywam się Katarzyna Sowa, mam 26 lat. Urodziłam się jako skrajny wcześniak bez szans na przeżycie. Dziś żyję i cieszę się życiem. Od urodzenia zmagam się z czterokończynowym Mózgowym Porażeniem Dziecięcym. Mam dwa marzenia: pierwszym jest pełna sprawność fizyczna, a drugim, gdyby pierwsze się nie spełniło jest maksymalna samodzielność i niezależność. Poruszam się samodzielnie. Codziennie walczę z ograniczeniami jakie narzuca mi mój stan zdrowia. Chciałabym osiągnąć pełną sprawność fizyczną i maksymalną samodzielność, ale poprawa mojego stanu zdrowia zależna jest od systematycznej i kosztownej rehabilitacji. Dlatego też zwracam się do wszystkich osób dobrej woli z prośbą o materialne wsparcie.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Sowa, 5781 dają mi Państwo samodzielność i niezależność. Można mi też pomóc wysyłając sms lub licytując przedmioty na aukcji. Tak mało trzeba nam i dużo tak żeby szczęśliwym być, drugiemu szczęście dać. Proszę wprowadźcie słowo w czyn. Z wyrazami szacunku  - Katarzyna Sowa

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom