Sosna Łukasz

Nazywam się Łukasz Sosna. Po skończeniu szkoły średniej straciłem wzrok na lewe oko. Na ostrym dyżurze skierowano mnie do szpitala neurochirurgicznego, gdzie wycięto mi oponiaka środkowego dołu czaszki. Po operacji pozostało mi wiele uciążliwych schorzeń: opadnięcie powieki, całkowita utrata wzroku w oku lewym, porażenie mięśni czaszki, brak możliwości wyraźnego mówienia i przechylenia głowy, osłabienie kończyn prawych: ręka i noga. Później do tego wszystkiego doszła celiakia - choroba przez którą muszę prowadzić specjalną dietę. Renty z ZUS-u nie otrzymałem ze względu na brak potrzebnych do tego lat pracy, otrzymałem pierwszą grupę inwalidzką. Teraz pracuję w zakładzie pracy chronionej, jednak zarobki nie pozwalają mi na utrzymanie się ze względu na ogromne koszty związane z pożywieniem i koniecznością zakupu leków oraz rehabilitacji.

POMÓŻ MI BYĆ ZDROWYM I SAMODZIELNYM!

Przekazując 1% podatku lub darowizny FUNDACJI AVALON z dopiskiem: SOSNA, 711 pomagacie mi Państwo w mojej codziennej walce o lepsze zdrowie i życie.

Pozdrawiam  i dziękuję za każdą wpłatę.
Łukasz Sosna

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom