Solarska Monika

Mam na imię Monika. Mam 39 lat. Dwa lata temu doznałam nagłego krwotoku dokomorowego z naczyniaka tętniczo żylnego lewego wzgórza. Przed chorobą byłam pełną energii i pozytywnie nastawioną do życia matką i żoną. Lubiłam aktywnie spędzać czas,  pielęgnować kwiaty,  jednak choroba przeszkodziła mi w tym. Teraz jestem osobą całkowicie niezdolną do pracy i samodzielnej egzystencji. Moja choroba wymaga długotrwałej i kosztownej rehabilitacji w celu osiągnięcia  podstawowej sprawności do pełnienia ról społecznych. Mam dwoje dzieci i męża na których pomoc jestem całkowicie zdana. Koszty powrotu do zdrowia przewyższają znacznie możliwości  finansowe  rodziny. Zwracam się z gorącą prośbą o wsparcie i pomoc w powrocie do zdrowia.

POMÓŻ MONICE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Solarska, 3604 pomagają Państwo naszej rodzinie mierzyć się z rzeczywistością.

Za wszelką pomoc będziemy bardzo wdzięczni.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom