Sokołowska Apolonia

Trzy lata temu nasza mama, Apolonia Sokołowska, niespodziewanie zachorowała. Do tego czasu wszystkim pomagała: w wychowaniu dzieci, w chorobach, była na miejscu w każdej  potrzebie, a teraz sama potrzebuje pomocy. Po rozległym udarze lewej strony mózgu doznała niemalże całkowitego paraliżu prawej strony ciała jak i utraciła zdolność mówienia i pisania. Potrzebna jest jej całodobowa opieka jak i rehabilitacja, dzięki której lepiej funkcjonuje. To dzięki dobrym ludziom i Państwa wsparciu, nasza mama samodzielnie je, samodzielnie siada, wstaje i pomału zaczęła chodzić przy wsparciu drugiej osoby,  ogólnie jej stan zdrowia się polepszył. Niestety wszystko to wymaga dużych nakładów pracy i środków finansowych. Koszty rehabilitacji, specjalistycznej opieki, leków, środków higienicznych przewyższają nasze możliwości finansowe, dlatego, jako jej córka, która się nią opiekuje, bardzo proszę o wsparcie. Jestem pewna, że dzięki Państwa pomocy będę mogła dalej pomagać i osiągać dalsze sukcesy w walce z chorobą jak i pozwolić Mamie godnie żyć. Jeszcze raz dziękujemy za wszelką pomoc – Ludziom Wielkiego Serca.
Lucyna Sokołowska z Mamą

PRZEKAŻ SWÓJ 1% PODATKU!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Sokołowska, 2726 wspierają Państwo moją Mamę.

Dziękujemy.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom