Sokół Szymon

Pozwalam sobie przedstawić Państwu mojego ukochanego synka Szymona. Syn urodził się z wrodzoną cytomegalią. Jej wynikiem jest lewostronny niedowład, uszkodzony wzrok (+ 6.5) a także głęboki niedosłuch (lewostronna) i głuchota (prawostronna). Od urodzenia pozostaje pod opieką: rehabilitanta, logopedy, psychologa, neurologa, ortopedy i innych specjalistów. Szymon ma problemy z komunikacją językową, gdyż bardzo niewyraźnie mówi. Cztery razy w tygodniu wożę synka na rehabilitację ruchową i inne konsultacje u specjalistów. W ubiegłym roku dzięki wspaniałej pomocy dobrych ludzi Szymon został poddany fibrotomii i operacji wszczepienia implantu ślimakowego. Mój synek bardzo dzielnie i pogodnie znosi codzienną rehabilitację pochłaniającą ogromną ilość czasu, sił i związaną z licznymi kosztami. Wierzymy jednak, że ta jego ciężka praca przyniesie w końcu efekty. Wraz z synem dziękujemy za Państwa dotychczasowe wpłaty na subkonto fundacji i równocześnie zwracamy się z ogromną prośbą do Państwa, abyście w dalszym ciągu pamiętali o Szymonku i pomogli mu stać się w przyszłości człowiekiem sprawnie funkcjonującym w społeczeństwie.

WSPOMÓŻ NAS W WALCE Z CHOROBĄ SZYMONA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Sokół, 3505 pomogą Państwo mojemu synkowi w walce o samodzielność i lepsze funkcjonowanie wśród rówieśników.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom