Sobczyk Marzena

Mam na imię Marzena Sobczyk, urodziłam się w Żorach. Od urodzenia choruję na rzadki zespół Melnick-Needles. Od maja 2010 roku zaczęły się poważne problemy z oddychaniem (obecnie jestem na tlenoterapii biernej przez 17h/dobę). Po wielu badaniach, konsultacjach lekarskich, pobytach w szpitalach w październiku 2014 roku dowiedziałam się, że mam głębokie zaburzenia wentylacji typu restrykcyjnego, który powoduje m.in. niedotlenie krwi, kłopoty z oddychaniem, szybkie zmęczenie. Do końca życia będę musiała być na tlenoterapii. W roku 2015, dzięki Państwa otwartości udało się zebrać większą część kwoty na zakup windy krzesełkowej, która zostanie zainstalowana wewnątrz domu. Dlatego w tym roku, każde oddanie 1% na moją rzecz oraz wszelkie darowizny zostaną przeznaczone na koszty leczenia, rehabilitację domową oraz turnus rehabilitacyjny.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Wdzięczna za okazaną pomoc i serce, proszę o oddanie na moją rzecz 1% lub darowizny na konto FUNDACJI AVALON z dopiskiem Sobczyk, 1555. W ten sposób pomagacie mi Państwo w mojej kolejnej walce o życie, jego jakość i sens.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom