Śnieg Andrzej

Mam na imię Andrzej, urodziłem się 21.03.1978r. Aktualnie mieszkam w Krośnie na Podkarpaciu. Od urodzenia choruję na Mózgowe Porażenie Dziecięce. Do 2009 roku poruszałem się o kulach, będąc w miarę możliwości aktywną osobą, Przebywałem wśród ludzi uprawiających sporty siłowe w jedynej jak na tamten czas sekcji sportowej dla osób niepełnosprawnych (wyciskanie sztangi leżąc) w Tarnobrzegu. Odnosiłem w tej dziedzinie pewne sukcesy. W 2009r. wykonano mi zabieg (osteotomia) na lewym biodrze, z powodu zdeformowania lewego stawu biodrowego. Wkręcono mi w biodro 9 drutów. Niestety zabieg się nie udał, w konsekwencji czego od 24.06.2009r. poruszam się jedynie na wózku. Noga dalej boli, co utrudnia mi funkcjonowanie, sen, a nawet samoobsługę. O uprawianiu sportu nawet nie ma mowy.
Dalsze leczenie, diagnostyka, rehabilitacja i usprawnianie wymagają dużych środków finansowych. Państwa pomoc pomogłabym mi podjąć leczenie i rehabilitację. Dzięki temu mógłbym znowu być osobą aktywną i pomimo niepełnosprawności wrócić do czynnie uprawianego kiedyś sportu oraz realizować mój cel, jakim jest życie.
Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem ŚNIEG,1234 pomagacie mi Państwo realizować mój cel, jakim jest życie.
Dziękuję - Andrzej Śnieg

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom