Słowikowski Łukasz

Mam na imię Łukasz i mam 27 lat. W październiku 2009 roku uległem wypadkowi motocylowemu siedząc na miejscu pasażera. Trafiłem do szpitala w Gryficach, gdzie stwierdzono uszkodzenie odcinka szyjnego kręgosłupa, złamanie podstawy czaszki oraz stłuczenie mózgu. W styczniu 2010 roku zostałem przeniesiony do szpitala w Szczecinie, gdzie przeszedłem 4 operacje: stabilizacja odcinka szyjnego kręgosłupa, odbarczenie splotu barkowego lewego oraz 2 operacje zamknięcia przetoki szyjno-jamistej oka lewego.

Dzięki ciągłej, żmudnej rehabilitacji udaje mi się przejść przy pomocy kuli niewielki dystans, jednak aby wrócić do pełni sprawności muszę codziennie kontynuować treningi. Moim marzeniem jest powrót do sprawności lewej ręki, która obecnie po operacji jest całkowicie niesprawna. Widać już efekty rehabilitacji, która niestety bez odpowiednich funduszy nie jest możliwa. Dlatego bardzo proszę Państwa o pomoc i wsparcie finansowe, które umożliwi mi powrót do zdrowia. Zdaję sobię sprawę, że przede mną długa droga, ale codzienna rehabilitacja jest dla mnie szansą na normalne funkcjonowanie.

POMÓŻ MI WRÓCIĆ DO ZDROWIA!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Słowikowski, 718 wspieracie mnie Państwo w powrocie do zdrowia i całkowitej sprawności. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc z Państwa strony. Łukasz Słowikowski

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom