Słomka Agata

Nazywam się Agata Słomka. Mam 24 lata. Studiuję na Akademii Pedagogiki Specjalnej, po ukończeniu, której chciałabym pracować z osobami niepełnosprawnymi intelektualnie. Niepełnosprawność nie jest mi obca.

Sama choruję od ponad 7 lat na Reumatoidalne Zapalenie Stawów - chorobę przewlekłą, która powoduje trudności w codziennym funkcjonowaniu. Jestem po dwóch operacjach zaatakowanych stawów. By móc zapobiec powstawaniu kolejnym przykurczom, obrzękom i towarzyszącym im bólom potrzebuję długotrwałej rehabilitacji i leczenia. Od czterech lat otrzymuję zastrzyki, które dają mi siłę i ograniczają ból. Niestety są bardzo drogie. Biorę także lekarstwa przeciwzapalne i przeciwbólowe. Dzięki Państwa pomocy mogłabym nadal być w dobrej formie jaką daje odpowiednie leczenie.

Jeśli możesz otwórz swoje serce, podaj mi pomocną dłoń, a będzie to dla mnie wielkim darem i szczęściem!

OTWÓRZ SWOJE SERCE!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Słomka, 160 wspieracie Państwo mnie i moją rodzinę.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom