Skrzypkowska Hanna

Nazywam się Hanna Skrzypkowska i mam 23 lata. Od urodzenia jestem osobą niepełnosprawną w stopniu znacznym. Choruję na przepuklinę oponowo-rdzeniową, której konsekwencją jest niedowład kończyn dolnych. Staram się korzystać z życia tyle ile mogę oraz pokonywać wszelkie przeszkody, z którymi mam styczność. Studiuję na II roku Zarządzania w Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. W swoim krótkim życiu przeszłam wiele operacji. Poruszam się o kulach na krótkie dystanse oraz na wózku inwalidzkim na dłuższe dystanse. Pragnęłabym być w pełni samodzielna, aby w przyszłości być jak najmniej zależna od drugiej osoby. W samodzielnej egzystencji pomoże mi rehabilitacja. Od 6 lat zmagam się również z cukrzycą typu I. W codziennym funkcjonowaniu pomaga mi pompa insulinowa dozująca odpowiednią ilość insuliny. Przekazane przez Państwa pieniądze pomogą mi w opłaceniu rehabilitacji, która jest niezbędna, abym była w pełni sprawna, oraz osprzętu do pompy insulinowej, bez którego nie mogę funkcjonować.

WSPOMÓŻ MOJĄ REHABILITACJĘ!

Przekazując  1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Skrzypkowska, 1428 pomagają mi Państwo w codziennym życiu i rehabilitacji.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom