Skibicki Zbigniew

Zbigniew Skibicki z powodu  poślizgnięcia się na oblodzonej powierzchni chodnika doznał wieloodłamowego złamania kości piszczelowej i strzałkowej w lewej nodze. Podczas hospitalizacji doszło do operacyjnego zespolenia kości.  Zabieg ten zakończył się tragicznym w skutkach niepowodzeniem, gdyż doszło do powstania wstrząsu septycznego.

Mimo terapii prowadzonej na Oddziale Intensywnej Opieki Medycznej, stan Pana Zbigniewa nadal się pogarszał. Doszło do udaru niedokrwiennego prawej półkuli mózgu z niedowładem czterokończynowym.

Mimo, iż działania rehabilitacyjne prowadzone są od dłuższego czasu, Zbigniew Skibicki nie jest w stanie samodzielnie egzystować, a do powrotu do sprawności fizycznej jeszcze daleka droga.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem SKIBICKI, 946 pomagacie Państwo Panu Zbigniewowi w powrocie do zdrowia i samodzielności.

Za każdą wpłatę serdecznie dziękujemy.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom