Sikorska Magdalena

Nazywam się Magdalena Sikorska. Cechuje mnie ciekawość świata i ludzi. Uwielbiam podróże, kuchnie świata oraz kulturę: muzykę, kino oraz sztuki plastyczne, w tym fotografię. Pracuję jako grafik komputerowy i grafika jest moją prawdziwą pasją. Od 2011 roku jestem szczęśliwą żoną oraz mamą wspaniałego synka Feliksa. Moimi największymi marzeniami (jeszcze niezrealizowanymi) są: zdobycie Giewontu, przelot na motolotni oraz możliwość prowadzenia własnego samochodu :-)

Od urodzenia choruję na rdzeniowy zanik mięśni (SMA) typ II, który powoduje postępujące osłabienie napięcia i siły mięśniowej spowodowane brakiem impulsów nerwowych przesyłanych do mięśni szkieletowych. Poruszam się na elektrycznym wózku inwalidzkim i wymagam opieki osób trzecich niemal we wszelkich czynnościach życiowych. Czasami brakuje mi siły, żeby podnieść kubek z ulubioną kawą, ale zawsze próbuję i łatwo się nie poddaję. Państwa wsparcie przeznaczę na rehabilitację, by spowolnić rozwój choroby oraz na zakup sprzętów ortopedycznych i rehabilitacyjnych ułatwiających mi funkcjonowanie.

POMÓŻ MI SPEŁNIĆ MOJE MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Sikorska, 1136 pomagacie mi Państwo być szczęśliwą.

Z góry serdecznie dziękuję za każde wsparcie, dziękuję również za wszelką dotychczasową pomoc.

Magdalena Sikorska

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom