Siekierski Michał

Drodzy Państwo! Mój syn Michał Siekierski ma 28 lat. W 2009 roku uległ wpadkowi komunikacyjnemu, w którym doznał wielu obrażeń wielonarządowych, urazu czaszkowo – mózgowego, złamania kręgosłupa w odcinku piersiowym, uszkodzenia rdzenia kręgowego, czego następstwem jest  porażenie kończyn dolnych i lewej kończyny górnej. Porusza się na wózku inwalidzkim. W codziennych czynnościach jest całkowicie uzależniony od osób trzecich. Zmaga się również z różnymi infekcjami. W 2013 roku dostał zakażenia tkanek miękkich, które spowodowało, że walczymy z ogromną nie gojącą się raną. Po wielu pobytach w szpitalach oraz wizytach u różnych specjalistów nie udało się wyleczyć tej rany do dnia dzisiejszego. Jedynym kierunkiem w leczeniu jest naprawa naczyń krwionośnych oraz chirurgia plastyczna zamknięcia rany, ale jak na razie żadna państwowa placówka nie podjęła się leczenia. W związku z tym potrzebne są znaczne środki finansowe na sfinalizowanie leczenia w placówce prywatnej, jak również codziennej, wielogodzinnej rehabilitacji ruchowej i psychologicznej. W tej walce potrzebuję Państwa pomocy.

PAŃSTWA 1% TO OGROMNA POMOC DLA MOJEGO SYNA MICHAŁA

Przekazując darowiznę Fundacji AVALON, KRS 0000270809 z dopiskiem Siekierski, 1215 pomagacie Państwo Michałowi w powrocie do zdrowia i samodzielności.

Za pomoc z góry dziękuję

Mama Michała - Dorota Siekierska

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom